вторник, 30 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Водолей

Водолей
( 21 януари - 19 февруари )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Водолей

Положението ви в обществото е много важно. Ще привлечете вниманието му, само ако покажете "висока класа". Мистериите на космическото пространство са негова страст. Та нали мислите му са все из облаците. Никога не наричайте учените "смахнати" в негово присъствие. Мъжът Водолей има нужда от много познати, така че е добре да влезете в ролята на вярна приятелка, а не на любовница. Не го притеснявайте, когато гледа повторенията на филми като "Зоната на здрача". Ако искате да го разнежите, подарете му целогодишен пропуск за музея. Забравете чувствената музика и интимната обстановка, просто бъдете забавна. Той не се вслушва в чужди съвети и ще оцени свободата, която му давате. В замяна ще ви се отблагодари с любов. Дайте му ясно да разбере, че търсите идеалната любов и не бихте се задоволили с нищо по-малко. Той е на същото мнение. Макар и постоянно заобиколен от хора, бъдете спокойна - той е верен.


Популярни личности родени под знака на зодия ВОДОЛЕЙ:



Алиша Кийс
Родена на 25 януари 1981 г.

Алиша Оджело Кук е американска R&B и соул певица, родена в Ню Йорк, САЩ. Дебютният и албум "Songs in A Minor" се продава в над 12 милиона копия по целия свят и носи на певицата пет награди Грами през 2002 г., включително за "Най-добър млад изпълнител" и "Песен на годината" за "Fallin'".





Дженифър Анистън
Родена на 11 февруари 1969 г.

Дженифър Джоана Анистън е американска актриса родена в Шърман Оукс, Калифорния, САЩ. Става известна с ролята си на Рейчъл в комедийния сериал "Приятели", за която печели Еми, Златен глобус и Наградата на гилдията на актьорите. Участва във филми като "Всемогъщият Брус", "Офис треска", "Раздялата".





Джон Траволта
Роден на 18 февруари 1954 г.

Джон Джоузеф Траволта е американски актьор, танцьор и певец, роден в Ню Джърси, САЩ. Става популярен с ролите си в "Треска в събота вечер" и "Брилянтин". Той е сциентолог и лицензиран пилот и притежава 5 самолета. Номиниран е за Оскар и Златен глобус. Женен е за актрисата Кели Престън и има дъщеря.





Фил Колинс
Роден на 30 януари 1951 г.

Филип Дейвид Чарлс Колинс е английски рок и поп музикант, роден в Лондон, Англия. Известен е като водещ певец и барабанист на рок групата "Дженезис". Носител е на 7 награди Грами. През 1999, Колинс получава Оскар за песента "You'll Be In My Heart" от филма "Тарзан".






Роби Уилямс
Роден на 13 февруари 1974 г.

Робърт Питър Максимилиън Уилямс е английски поп-певец, роден в Стоук он Трент, Англия. Познат е като хулигана на британския поп. Бил е член на момчешката група "Take That". Оглавява британските класации с песента "Millennium" и от този момент кариерата му набира скорост с поредица от хитове.





Кристиано Роналдо
Роден на 5 февруари 1985 г.

Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро е португалски футболист, роден в Фуншал, Мадейра, Португалия. 
Играе в Реал Мадрид с номер 7. В Португалия играе също с номер 7 и е капитан на отбора от 2006 г. Носител на Златната топка за 2008 и 2013 г. и Златната обувка за 2008, 2011 и 2014 година.




Шакира
Родена на 2 февруари 1977 г.

Шакира Исабел Мебарак Рипол е колумбийска певица, родена в Баранкиля, Колумбия. В началото на кариерата си пее само на испански език и е популярна в Латинска Америка и Испания, по-късно издава и песни на английски и е продала над 50 милиона албума. Има син от футболиста Жерар Пике.





Майкъл Джордан
Роден на 17 февруари 1963 г.

Майкъл Джефри Джордан е бивш американски професионален баскетболист, роден в Бруклин, Ню Йорк. Считан е за един от най-великите играчи за всички времена. Висок е 198cm. От 1984 до 2003 е играл в НБА. Известен е с прякора си "Air Jordan" заради високия си отскок.






Джъстин Тимбърлейк
Роден на 31 януари 1981 г.

Джъстин Рандал Тимбърлейк е американски певец и актьор, роден в Мемфис, Тенеси, САЩ. Започва кариерата си на 9 г., когато пее в клуб "Mickey Mouse" заедно с Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Става известен като фронтмен на група "Ен Синк". Има 4 награди Грами. Женен е за актрисата Джесика Бийл.





Парис Хилтън
Родена на 17 февруари 1981 г.

Парис Уитни Хилтън е певица, актриса, модел, бизнесдама, писател, светска личност, родена в Ню Йорк, САЩ. Наследница на семейство Хилтън. През 2007 е осъдена на 45 дни затвор за шофиране в нетрезво състояние по време на изпитателен срок, наложен ѝ поради същото наказание.






Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар