петък, 26 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Скорпион

Скорпион
( 23 октомври - 22 ноември )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Скорпион

Бъдете смирена и приемете странните му навици. По природа той е саможив, така че не се натрапвайте. Оставете се в неговите ръце - за него е важно да контролира ситуацията изцяло. Не очаквайте похвали и комплименти. Той вижда достойнствата ви, но никога няма да ви ги признае. Не избягвайте философските разговори. Те ще ви помогнат да го респектирате със сила и интелигентност. Покажете му, че с него ви е добре, че го уважавате като баща. Той съвсем не е надменен и коравосърдечен, напротив - лесно се привързва и е много внимателен. Не се засягайте от остроумните му забележки. Признайте уникалната му способност да преодолява всички препятствия в живота. Всички, с изключение на силните жени.


Популярни личности родени под знака на зодия СКОРПИОН:



Браян Адамс
Роден на 5 ноември 1959 г.

Брайън Гай Адамс е канадски певец, китарист и текстописец, роден в Кингстън, Онтарио, Канада. През 1991 г. печели Грами за най-добра музика към филм. Някои от най-известните му албуми са "Reckless" и "18 till I Die". Има връзка с личната си асистентка Алисия Грималди, от която има дъщеря.





Матю Макконъхи
Роден на 4 ноември 1969 г.

Матю Дейвид Макконъхи е американски актьор, сценарист и продуцент, роден в Ювалди, Тексас, САЩ. 
Известни филми с негово участие са "Време да убиваш", "Контакт", "Сватбеният агент". Носител на награди Оскар и Златен глобус. Женен е за бразилския модел Камила Алвес, от която има три деца.





Деми Мур
Родена на 11 ноември 1962 г.

Деми Джийн Гайнс, е американска актриса, родена в Розуел, Ню Мексико, САЩ. През 90-те години се превръща в една от най-известните актриси в Холивуд. Участвала е в 33 филма. Нашумява с голата си снимка като бременна на корицата на списание "Венити феър". Има три брака и три дъщери от Брус Уилис.





Ерос Рамацоти
Роден на 28 октомври 1963 г.

Ерос Лучиано Валтер Рамацоти е италиански певец и композитор, роден в Рим, Италия. Ерос Рамацоти е най-успешният италиански певец и композитор на всички времена. Той записва всеки свой албум едновременно на италиански и испански език. От брака си с модела Мишел Хунцикер има една дъщеря.





Кейти Пери
Родена на 25 октомври 1984 г.

Катрин Елизабет Хъдсън е американска певица, композитор и автор на песни, родена в Санта Барбара, САЩ. Пери е получила многобройни награди и номинации, включително 11 номинации за Грами и "Жена на годината". До ноември 2013 г. Пери е продала над 11 милиона албума и 81 милиона песни в света.





Леонардо ди Каприо
Роден на 11 ноември 1974 г.

Леонардо Вилхелм ди Каприо е американски актьор, роден в Лос Анджелис, САЩ. Носител на 2 награди Златен глобус и с 3 номинации за Оскар. Участва в касови филми като "Титаник", "Плажът" и "Авиаторът". Известен природозащитник. Кара хибриден автомобил, а къщата му е снабдена със соларни панели.





Скарлет Йохансон
Родена на 22 ноември 1984 г.

Скарлет Йохансон е американска актриса и певица, родена в Ню Йорк, САЩ. Достига известност с ролята си във филма "Повелителят на конете". Носител на награда БАФТА и две номинации за Златен глобус за изпълнението си във филмите "Изгубени в превода" и "Момичето с перлената обица".





Джулия Робъртс
Родена на 28 октомври 1967 г.

Джулия Фиона Робъртс е американска актриса, родена в Атланта, САЩ.
Става популярна с филма "Хубава жена", който реализира приходи от 464 млн. долара. Носителка на Оскар за най-добра женска роля. Тя е най-високо платената актриса във Холивуд. От брака си с оператора Даниел Моудър има три деца.




Мег Райън
Родена на 19 ноември 1961 г.

Маргарет Мери Емили Ан Хира е американска актриса, родена във Феърфилд, САЩ. Известна е с ролите си във филмите "Когато Хари срещна Сали", "Безсъници в Сиатъл", "Френска целувка", "Град на ангели", "Имате поща". Има син от актьора Денис Куейд, а през 2006 осиновява момиченце от Китай.





Ан Хатауей
Родена на 12 ноември 1982 г.

Ан Джаклин Хатауей е американска актриса, родена в Ню Йорк, САЩ. Става известна с филма "Дневниците на принцесата". Участва във филмите "Планината Броукбек" и "Дяволът носи Прада". Има номинация за Оскар за ролята си в "Рейчъл се омъжва". Играта и е сравнявана с тази на Джуди Гарланд и Одри Хепбърн.





Джерард Бътлър
Роден на 13 ноември 1969 г.

Джерард Джеймс Бътлър е шотландски актьор, роден в Глазгоу, Шотландия. Неговият филмов дебют е през 1997 г. във филма "Mrs Brown", където участва заедно с Били Конъли. През 2001 г. играе вожда на хуните в "Атила". Филми с негово участие са "Грозната истина", "Геймър" и "Отстреляй бившата".






Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар