понеделник, 29 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Козирог

Козирог
( 22 декември - 20 януари )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Козирог

В професионалната си реализация той има нужда от вашето мнение и подкрепа. Ала и вие търсите помощта му. Мъжът Козирог е щедър - оставете го да ви обсипва с подаръци, това ще направи и двама ви щастливи. Той обича да бъде властен както в деловия, така и в личния си живот. Кажете му, че според вас работата във фирмата ще върви по-добре, ако той е шеф. С такива думи може да стигнете наистина далеч. Добре е да е няколко години по-възрастен от вас. Мъжът Козирог като правило се решава на брак по-късно. Ако пък се обвърже още млад, семейството често се оказва нестабилно. Той е работохолик, така че се пригответе да прекарвате отпуските си сама. Не му позволявайте да бъдете една от онези, които той използва, за да намери мястото си в живота. Признайте, че изглежда невероятно добре за годините си и е истински вълшебник във финансовите сделки.


Популярни личности родени под знака на зодия КОЗИРОГ:



Орландо Блум
Роден на 13 януари 1977 г.

Орландо Джонатан Бланчард Блум е британски актьор, роден в Кентърбъри, Великобритания. Известен с ролята си във филма "Властелинът на пръстените", за която се е научил да стреля с лък и да язди кон. Участва във филмите "Троя" и "Карибски пирати". Има син от модела Миранда Кер.





Брадли Купър
Роден на 5 януари 1975 г.

Брадли Чарлс Купър е американски актьор, роден във Филаделфия, САЩ. Известен с ролята си на Уил Типин в сериала "Наричана още". Световната му слава идва с филмите "Последният ергенски запой" и "Наръчник на оптимиста", за който получава първата си номинация за Оскар за най-добра мъжка роля.





Мел Гибсън
Роден на 3 януари 1956 г.

Мел Гибсън е американски актьор, режисьор и продуцент, роден в Пийкскил, Ню Йорк, САЩ. Дебютът на актьора и филмът, който го изстрелва на върха е "Лудият Макс". Известен е с ролите си в "Смъртоносно оръжие" и "Смело сърце", за който печели две награди Оскар и Златен Глобус.





Луис Хамилтън
Роден на 7 януари 1985 г.

Люис Карл Дейвудсън Хамилтън е британски автомобилен състезател, роден в Стивенейдж, Англия. В дебютния си сезон през 2007 във Формула 1, Хамилтън поставя множество рекорди, завършвайки на второ място, а през следващия сезон става световен шампион.






Джъд Лоу
Роден на 29 декември 1972 г.

Дейвид Джъд Хейуърд Лоу е английски актьор, филмов продуцент и режисьор, роден в Лондон, Англия. Носител на награда БАФТА и номиниран за Оскар. През 2000 и 2004 г. е в списъка с "50-те най-красиви мъже" на списание People. През 2004 г. е най-секси мъж на същото списание.





Кевин Костнър
Роден на 18 януари 1955 г.

Кевин Майкъл Костнър е американски киноактьор, режисьор и продуцент, роден в Линуд, Калифорния, САЩ. Носител на награди Оскар и Златен Глобус за най-добър режисьор за филма "Танцуващият с вълци" през 1990 г.







Ванеса Паради
Родена на 22 декември 1972 г.

Ванеса Шантал Паради e френска певица, актриса и фотомодел, родена в Сен Мор де Фосе, Франция. През 1986 г., когато е само на 14 години Ванеса получава известност с песента "Joe le taxi". На следващата година излиза дебютният ѝ албум, който става платинен. Има 2 деца от актьора Джони Деп.





Карла Бруни-Саркози
Родена на 23 декември 1967 г.

Карла Джилберта Бруни Тедески, е топмодел, композиторка и певица от италиански произход, родена в Торино, Италия. На 19 става модел. През 2008 г. Карла Бруни се венчава за тогавашния президент на Франция Никола Саркози. През 2011 г. се ражда дъщеря им Джулия.







Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар