вторник, 23 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Близнаци

Близнаци
( 21 май - 21 юни )



Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Близнаци

Има успешна професионална реализация и солиден доход. Ако искате да спечелите неговите симпатии, наслаждавайте се на остроумието и чувството му за хумор. Никога не го оставяйте да скучае, бъдете забавна - той ще оцени това ви качество повече, отколкото любовта ви. Примерете си с мисълта, че той никога не довежда нещата до край. Кажете ме, че все още не сте готова да се обвържете сериозно. Куфарът му винаги трябва да е приготвен, тъй като мъжът Близнаци обожава да пътува. Не се засягайте от хапливите му забележки. Очарователен с палавия си момчешки характер, понякога той може да бъде и доста нетактичен. Компромисите не са по вкуса му, тъй като е много честолюбив. Помнете - той си мисли, че може да има всяка жена.

Популярни личности родени под знака на зодия БЛИЗНАЦИ:



Кайли Миноуг
Родена на 28 май 1968 г.

Кайли Ан Миноуг е австралийска певица и автор на текстове, родена в Мелбърн, Австралия. Кариерата и е една от най-дългите и най-успешните в съвременната поп-музика. Тя държи рекорда за най-високи продажби на билети за концерт и има 9 песни станали номер едно в класацията за сингли ARIA.





Джони Деп
Роден на 9 юни 1963 г.

Джон Кристофър Деп е американски актьор, роден в Оуенсбъроу, Кентъки, САЩ. Известен с изпълненията си на ексцентрични персонажи като Джак Спароу в четирилогията Карибски пирати. Номиниран е за Оскар за най-добра мъжка роля трикратно и за Награда Златен глобус осемкратно.





Анджелина Джоли
Родена на 4 юни 1975 г.

Анджелина Джоли Войт е американска актриса и режисьор, родена в Лос Анджелис, САЩ. Носител на Оскар и три Златни глобуса. Живее с актьора Брад Пит, с когото има шест деца, от които три осиновени. През 2009, 2011 и 2013 г. според списание Forbes Джоли е била най-високо платената актриса в Холивуд.





Никол Кидман
Родена на 20 юни 1967 г.

Никол Мери Кидман е австралийска и американска актриса, родена в Хонолулу на Хавайските острови. Носителка на Оскар за най-добра женска роля. Има две осиновени деца по време на брака й с Том Круз и две биологични дъщери от втория й брак с Кийт Ърбън, втората от които родена от сурогатна майка.





Колин Фарел
Роден на 31 май 1976 г.

Колин Джеймс Фарел е ирландски актьор, роден в Дъблин, Ирландия. Той е четвъртото дете в семейство на професионален футболист. Участвал е в няколко големи Холивудски продукции като "Александър", "SWAT", "Фермата" и "Телефонна клопка". Носител на награда Златен глобус.





Адриана Лима
Родена на 12 юни 1981 г.

Адриана Франческа Лима е бразилски модел, родена в Салвадор, Бразилия. Известна е като "Victoria's Secret Angel" и рекламно лице на "Maybelline". През 2012г. тя стана четвъртият най-печеливш модел в класацията на Форбс. Омъжена е за сръбския баскетболист Марко Жарич, с когото имат две дъщери.





Хайди Клум
Родена на 1 юни 1973 г.

Хайди Клум е германска манекенка и продуцент, родена в Гладбах, Германия. Тя е сред ангелите на "Victoria's secret". Има дъщеря от боса на "Рено" Флавио Бриаторе, с който се разделят, когато тя е бременна. През 2005 г. се омъжва за поппевеца Сийл, от който има три деца. Разделят се през 2012 г.





Наоми Кембъл
Родена на 22 май 1970 г.

Наоми Кембъл е британски топ модел от ямайски произход, родена в Лондон, Великобритания. На подиума е от 15-годишна възраст. Тя е първата жена от подобен произход която се появява на корица на списание "Вог". През 1991 г. списание "People" я обявява за една от 50-те най-красиви жени на света.





Анна Курникова
Родена на 7 юни 1981 г.

Анна Сергеевна Курникова е руска тенисистка родена в Москва, Русия. Започва да играе тенис на 5 годишна възраст. По-големите успехи на Курникова са свързани с победи на двойки, където е достигала до №1 в ранглистата през ноември 1999 г. Най-високото ѝ класиране сингъл е №8 през ноември 2000 г.





Лени Кравиц
Роден на 26 май 1964 г.

Леонард Алберт Кравиц е американски рок музикант и продуцент, роден в Ню Йорк, САЩ. Кариерата му е съпътствана от много престижни музкални награди в САЩ, Великобритания и Австралия. Работи успешно с Майкъл Джексън, изпълнявайки негови песни. През 2005 г. издава сингъл, в памет на жертвите на урагана Катрина.





Морган Фрийман
Роден на 1 юни 1937 г.

Морган Фрийман е американски актьор и режисьор, роден в Мемфис, Тенеси, САЩ. Звездната му кариера започва със супер-продукциите "Робин Худ: Принцът на крадците", "Седем" и "Смъртоносно влияние". След три номинации, през 2005 г. печели Оскар за поддържаща роля във филма "Момиче за милиони".





Натали Портман
Родена на 9 юни 1981 г.

Натали Портман е актриса, родена в Йерусалим, Израел и жител на САЩ от 1984 г. Докато учи психология в Харвърд се появява във филмите от поредицата "Междузвездни войни". 
През 2011 г. печели Оскар, Златен глобус, Наградата на гилдията и БАФТА за ролята си във филма "Черният лебед".







Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар