четвъртък, 25 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Дева

Дева
( 23 август - 22 септември )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Дева

На него ще трябва да обърнете по-специално внимание. Бъдете жизнена, забавна, инициативна и непредвидима. Независимо от възрастта си той е в състояние да ви скрои неприятна изненада. Поканете го на вечеря и настоявайте всеки сам да плати сметката си - така той незабавно ще се влюби във вас. Интересното хоби ще ви бъде от голяма полза, тъй като мъжът Дева е работохолик и може дори да забрави, че съществувате. Помолете го за съвет, когато имате проблем. Ако трябва да избирате между бурно парти или спокойна разходка, заложете на второто. Преди да сготвите нещо по-специално, попитайте го какво предпочита. Мъжът Дева е много придирчив към храната. Научете се да поддържате разговорите си с него възможно най-интересни. За да създадете добро впечатление, демонстрирайте интелигентност и остроумие.


Популярни личности родени под знака на зодия ДЕВА:



Бионсе Ноулс
Родена на 4 септември 1981 г.

Бионсе Жизел Ноулс-Картър е американска певица, актриса, автор на песни и продуцент, родена в Хюстън, САЩ. Има 13 награди Грами в соловата си кариера, както и 3 като член на "Дестънис Чайлд". През 2012 ражда първата си дъщеря. Бащата на детето й е рапъра Джей-Зи, с когото са женени от 2008 година.





София Лорен
Родена на 20 септември 1934 г.

София Вилани Шиколоне е италианска актриса, родена в Рим, Италия. Изиграла е над 80 екранни роли. Всеобщо призната е като една от най-красивите жени и най-известната актриса от Италия. Наградена е с пет награди Златен глобус и два Оскара. Тя е 21-ва в Листата на "50-те велики екранни легенди".





Камерън Диас
Родена на 30 август 1972 г.

Камерън Мишел Диас е американска актриса и бивш модел, родена в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Става известна с ролята си във филма "Маската". Диас получава номинации за Златен глобус за изпълненията си във филмите "Ах, тази Мери", "Да бъдеш Джон Малкович", "Ванила Скай" и "Бандите на Ню Йорк".





Томи Лий Джоунс
Роден на 15 септември 1946 г.

Томи Лий Джоунс е американски актьор, роден в Сан Саба, Тексас, САЩ. Завършва английска литература в Харвард. През 90-те печели десетки милиони долари от филми като "Беглецът" с Харисън Форд и "Мъже в черно" с Уил Смит. За ролята си в "Беглецът" печели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля.





Пинк
Родена на 8 септември 1979 г.

Алиша Бет Мур е американска певица, композитор, музикален продуцент, родена в Дойлстаун, Пенсилвания, САЩ. С 6 студийни албума, 2 награди "Грами", 5 музикални награди на MTV и над 34 милиона продадени албума, през 2009 г., Пинк оглавява класацията за поп-изпълнител на десетилетието (2000 - 2010 г.).





Салма Хайек
Родена на 2 септември 1966 г.

Салма Валгарма Айек Хименес е мексиканско-американска актриса, режисьор и продуцент от мексикански и ливански произход, родена в Коацакоалкос, Мексико. Тя е дъщеря на ливански бизнесмен и мексиканска оперна певица. Снимала се е в над 30 филма и има номинация за Оскар.






Киану Рийвс
Роден на 2 септември 1964 г.

Киану Чарлс Рийвс е канадско-американски актьор, роден Бейрут, Ливан. Става известен с ролите си в "Скорост" и "Матрицата". Включен е в "Топ 10 на най-любимите звезди на Америка" и през 2005 получи звезда на Холивудската алея на славата. През 2001 приятелката му Сюм загива при автомобилна катастрофа.





Шаная Туейн
Родена на 28 август 1965 г.

Айлийн Риджайна Едуардс е певица и композитор, родена в Уиндзор, Канада. Шаная има 5 награди "Грами" и 27 "Би Ем Ай" за композитор. Продала е над 85 милиона албума по света, като 48 милиона от тях в САЩ. Класирана е в топ 10 на най-продаваните изпълнители с 33,5 милиона продажби до 2008 г.





Шон Конъри
Роден на 25 август 1930 г.

Сър Томас Шон Конъри е шотландски актьор, продуцент и рицар, роден в Единбург, Шотландия. Участва в повече от 70 филма, сред които екранизациите на Иън Флеминг, в ролята на Джеймс Бонд. Шон Конъри е активен член на Националната партия на Шотландия. Носител на Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля.





Пол Уокър
Роден на 12 септември 1973 г.

Пол Уилям Уокър IV е американски актьор, роден в Глендейл, САЩ. Известен с ролята си на Брайън О'Конър във филмовата поредица "Бързи и яростни". През 2013 загива трагично в автомобилна катастрофа, когато караното от негов приятел Порше се забива в уличен стълб, после в дърво и накрая се запалва.





Източници: ZodiaWikipedia


Няма коментари:

Публикуване на коментар