сряда, 24 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Лъв

Лъв
( 23 юли - 22 август )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Лъв

Отнасяйте се с него като с цар. Поощрявайте себелюбието му и не завиждайте на популярността му. Ако се наложи преструвайте се, че имате нужда от от него. Понякога той може да се държи и доста арогантно, но това не пречи да бъде постоянно обграден от приятели ( което означава, че често ще се наложи да го делите с други хора ). Мъжът Лъв е много добър любовник. Покажете му, че сте луда по него. Само така ще имате шанс да го спечелите. Възхищавайте се на щедростта му, но в никакъв случай не му давайте да бърка в чантата ви. Знайте, че той не ще ви бъде верен, ако не вижда във вас идеалната жена. Не обича де се бори за любовта на приятел или жена.

Популярни личности родени под знака на зодия ЛЪВ:



Дженифър Лопес
Родена на 24 юли 1969 г.

Дженифър Лин Лопес е известна американска актриса, певица, танцьорка, дизайнер, продуцент и от пуерторикански произход, родена в Бронкс, Ню Йорк, САЩ. През 2015 година списание "Форбс" я постави като номер ЕДНО в класацията на стоте най-влиятелни знаменитости. Богатството й се оценява на 250 милиона долара.





Бен Афлек
Роден на 15 август 1972 г.

Бенджамин Джиза Афлек е американски актьор, режисьор, сценарист и продуцент, роден в Калифорния, САЩ. Става известен със сценария, който с Мат Деймън пишат за филма "Добрият Уил Хънтинг". Този филм им донася Оскар за най-добър сценарий. Женен е за актрисата Дженифър Гарнър, с която имат две дъщери.





Арнолд Шварценегер
Роден на 30 юли 1947 г.

Арнолд Шварценегер е австро-американски бивш професионален културист, актьор, режисьор и политик, роден в Тал, Австрия. Седем пъти е "Мистър Олимпия". Губернатор на щата Калифорния в периода 2003 — 2011 г. Женен за Мария Шрайвър в продължение на 25 години и имат четири деца.






Мадона
Родена на 16 август 1958 г.

Мадона Луиз Вероника Чиконе е американска певица, композитор, музикален и филмов продуцент, актриса, режисьор, моден дизайнер и писател, родена в Бей Сити, Мичиган, САЩ. Мадона има значителен успех в над 100 страни. Продажбите на албумите и са оценени на стойност около 400 милиона долара.





Сандра Бълок
Родена на 26 юли 1964 г.

Сандра Анет Бълок е американска актриса и продуцент, родена в Арлингтън, Вирджиния, САЩ. Носителка на Оскар за най-добра женска роля. Бълок е избрана от списание "People" за един от 50-те най-красиви хора на света, и е на 58 място в класацията за 100-те филмови звезди на всички времена.





Дъстин Хофман
Роден на 8 август 1937 г.

Дъстин Лий Хофман е американски актьор, роден в Лос Анджелис, САЩ. Става известен с ролята си във филма "Абсолвентът". Печели две награди Оскар - за работата си в "Рейнман" и "Крамър срещу Крамър". Също така е печелил шест награди Златен глобус, три награди БАФТА и награда Еми.






Робърт Де Ниро
Роден на 17 август 1943 г.

Робърт Марио Де Ниро е американски актьор, режисьор и продуцент, роден в Ню Йорк, САЩ. Известен е най-вече с ролите си на гангстер и мафиотски бос. Основател на Tribeca Film Festival. Носител на два Оскара, той с право е обявен за един от най-великите актьори на своето време.






Уитни Хюстън
Родена на 9 август 1963 г.

Уитни Елизабет Хюстън беше американска певица, родена в Нюарк, САЩ. През 2012 г. е открита мъртва в хотел в Бевърли Хилс. Има повече от 170 милиона продадени записи, над 200 златни, платинени и сребърни плочи и 6 награди Грами, което я прави един от най-успешните изпълнителни за своето време.





Хали Бери
Родена на 14 август 1966 г.

Мария Хали Бери е американска актриса, родена в Кливланд, Охайо, САЩ. Тя е първата афроамериканска участничка на Мис Свят където завършва на шесто място и първата чернокожа носителка на Оскар. През 2010 г. Бери започва да се среща с френския актьор Оливие Мартинес. Сгодяват се през март 2012 г.





Робърт Редфорд
Роден на 18 август 1936 г.

Чарлс Робърт Редфорд младши е американски актьор, режисьор и продуцент, роден в Санта Моника, Калифорния, САЩ. Носител е на Оскар за най-добър режисьор. В началото на 60-те Редфорд закупува парцел земя в Юта, където създава Института Сънданс и независимия Сънданс кинофестивал. 







Източници: ZodiaWikipedia


Няма коментари:

Публикуване на коментар