понеделник, 22 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Овен

Овен
( 21 март - 20 април )




Зодиакален пътеводител в любовта: Мъжът Овен

Най - важната ви задача е да подхранвате себелюбието му, тъй като за мъжа Овен съществува само едно местоимение - аз. Ще се наложи да се примирите и с факта, че за него бракът е връзка, от която той може да черпи енергия, но не е длъжен да се отплаща подобаващо. Не обръщайте внимание на невъздържаността и високомерието му - така ще си спестите доста неприятности. Изтъквайте успехите си- мъжът Овен ненавижда неудачниците. Не се самозалъгвайте, че той се нуждае то вас. Всички жени неизменно усещат атрактивната му сила. С други думи, не забравяйте конкуренцията.


Популярни личности родени под знака на зодия ОВЕН:


Мария Шарапова
Родена на 19 април 1987 г.

Мария Шарапова е руска тенисистка, родена в Няган, Сибир. Когато е на 4 години, Мария получава първата си тенис ракета и започва да тренира редовно с баща си. През 2004 Мария става третата най-млада носителка на титлата от Уимбълдън. Тя има пет титли от Големия шлем.






Селин Дион
Родена на 30 март 1968 г.

Селин Мари Клодет Дион е канадска певица родена в Квебек, Канада. През 1981 г. се среща с Рене Анжелил, бъдещия ѝ съпруг, който харесва неин демо-запис и се съгласява да финансира нейния първи албум. Има издадени 14 студийни албума на френски език и 11 на английски език.





Кийра Найтли
Родена на 26 март 1985 г.

Кийра Кристина Найтли е британска актриса родена в Тедингтън, Англия. Става известна през 2003 г. след главните си роли във филмите "Ритай като Бекъм" и "Карибски пирати". През 2005 г. е номинирана за Оскар за най-добра актриса за ролята си във филма "Гордост и предразсъдъци".






Виктория Бекъм
Родена на 17 април 1974 г.

Виктория Карълайн Бекъм е английска поп певица, моден дизайнер и бизнес дама родена в Харлоу, Великобритания. Тя става известна, като член на популярната в края на 90-те група "Spice Girls". Съпруга е на английския футболист Дейвид Бекъм, от когото има трима сина и една дъщеря.






Марая Кери
Родена на 27 март 1970 г.

Марая Кери е американска поп певица, продуцент, текстописец и актриса родена в Ню Йорк, САЩ. Тя е носител на 5 награди Грами, освен това е единственият изпълнител с шестнадесет статуетки от Световните музикални награди. Омъжена е за комедийният актьор Ник Кенън.







Джеси Джей
Родена на 27 март 1988 г.

Джесика Елън Корниш е английска певица и авторка на текстове родена в Лондон, Великобритания. Първия и сингъл достига 2 място в Обединеното Кралство. Следващият ѝ сингъл, "Price Tag" става №1 директно в Обединеното кралство, Ирландия и Нова Зеландия, и влиза в топ 10 в 19 други държави.





Ръсел Кроу
Роден на 7 април 1964 г.

Ръсел Кроу е новозеландски актьор роден в Уелингтън, Нова Зеландия. Първата си роля той получава, когато е на шест години. Върхов момент в кариерата на Ръсел Кроу е неговото участие във филма "Гладиатор", за който получава Оскар. Има още две номинации от Академията за най-добър актьор.







Еди Мърфи
Роден на 3 април 1961 г.

Едуърд Рийгън Мърфи е афроамерикански актьор и комик роден Бруклин, Ню Йорк. Стартът на Еди Мърфи в комедията настъпва още на 15-годишна възраст. Еди Мърфи прави своя дебют с ролята си във филма "48 часа". Мърфи има една номинация за Оскар за филма "Мечтателки".








Аманда Байнс
Родена на 3 април 1986 г.

Аманда Лора Байнс е американска актриса родена в Калифорния САЩ. През 2002 г. започва участието си в хитовия сериал "Какво харесвам в теб". През 2003 г. Аманда спечелва 2 награди KCA и играе във филма станал тотален хит "Какво искат момичетата".








Елтън Джон
Роден на 25 март 1947 г.

Реджиналд Кенет Дуайт е британски певец, пианист и композитор роден в Лондон, Великобритания. В своята над четиридесетгодишна кариера той се радва на световна известност. Елтън Джон е продал над 450 млн. албума и над 200 млн. сингъла по цял свят, което го прави един от най-успешните изпълнители на всички времена.




Робърт Дауни Джуниър
Роден на 4 април 1965 г.

Робърт Дауни Джуниър е американски актьор, продуцент и музикант, роден в Ню Йорк, САЩ. Пробива с филма "Чаплин" през 1992 г. Заради зависимост от наркотици е осъден на 16 месеца затвор. Истинският рестарт за кариерата му е филма "Железния човек". Два пъти е номиниран за Оскар за мъжка роля.





Сара Джесика Паркър
Родена на 25 март 1965 г.

Сара Джесика Паркър е американска актриса, родена в Нелсънвил, САЩ. 
Най-известна с ролята си на Кари Брадшоу в "Сексът и градът". След 6 сезона на сериала снимат и двете части на филма. Омъжена е за актьора Матю Бродерик, с който имат син и близначки износени от сурогатна майка.





Рийз Уидърспун
Родена на 22 март 1976 г.

Лора Джийн Рийз Уидърспун е американска актриса, родена в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ. Придобива известност в началото на 90-те. Носителка на Оскар за най-добра женска роля във филма "Walk the Line". Актрисата участва в благотворителни акции и е рекламно лице на "Ейвън".







Източници: ZodiaWikipedia


Няма коментари:

Публикуване на коментар