вторник, 23 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Телец

Телец
( 21 април - 20 май )




Зодиакален пътеводител в любовта: Мъжът Телец

Овладейте тънкостите на кулинарията - мъжът Телец обича да си похапва добре. Ценете в него трудолюбието и чувството за отговорност и не забравяйте недвусмислено да му покажете това. Той се нуждае от любов, пари, любов, благосъстояние и отново любов. Не толкова умът, колкото тялото е това, което впечатлява околните. Позволете му да бъде доминиращ във връзката ви или поне да си мисли, че е така. Приемете силно развитото му чувство за собственост и ревнивия му нрав. Искате да промените радикално живота му? Идеята не е много добра - мъжът Телец не е склонен да се откаже от досегашните си навици. Уверявайте го, че използва парите си много разумно и никога не употребявайте думата "скъперник". Можете да бъдете сигурна, че намеренията му са сериозни. Наслаждавайте се на спокойните вечери в къщи. Мъжът Телец е всеотдаен, за него е истинско удоволствие да прави любимата си щастлива.


Популярни личности родени под знака на зодия ТЕЛЕЦ:


Дейвид Бекъм
Роден на 2 май 1975 г.

Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм е бивш английски футболист, роден в Лондон, Великобритания. Бекъм е прекарал по-голямата част от кариерата си като футболист на Манчестър Юнайтед, играл е и за Реал Мадрид, ЛА Галакси, Милан и ПСЖ.







Джесика Алба
Родена на 28 април 1981 г.

Джесика Мари Алба е американска актриса и секссимвол, родена в град Помона, Калифорния. Известна с ролите си в продукциите "Тъмен ангел", "Град на греха", "Хъни", "Фантастичната четворка" и "Опасно синьо". Джесика е най-секси жена в света на списание FHM за 2007 г. 





Джордж Клуни
Роден на 6 май 1961 г.

Джордж Тимъти Клуни е американски актьор и режисьор, роден в град Лексингтън, щата Кентъки станал известен с ролята на д-р Дъг Рос в сериала "Спешно отделение". През 2005 г. печели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля във филма 
"Сириана".





Меган Фокс
Родена на 16 май 1986 г.

Меган Денис Фокс е американска актриса и модел, родена в Рокууд, щата Тенеси, САЩ. Има френски, ирландски и чероки корени.
Започва кариерата си на модел когато е на 13 години. Филмът с който става известна е "Трансформърс". Омъжена е за Браян Остийн Грийн от който има син.






Пиърс Броснан
Роден на 16 май 1953 г.

Пиърс Брендан Броснан е ирландски актьор и продуцент, роден в Наван, Ирландия. Той е най-известен с ролята на Джеймс Бонд, която играе в четири филма от поредицата: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига", "Не умирай днес". През 2001 г. се жени за Кели Шей Смит.






Ума Търман
Родена на 29 април 1970 г.

Ума Каруна Търман е американска актриса, родена в Бостън, САЩ. Тарантино и поверява поддържаща роля във филма "Криминале", за която получава номинация за Оскар. През 1998 се омъжва за актьора Итън Хоук, от който има две деца. 
След развода си с Хоук, Търман живее с бизнесмена Арпад Бюсън.




Енрике Иглесиас
Роден на 8 май 1975 г.

Енрике Мигел Иглесиас Прайслер е испански певец, роден в Мадрид, Испания. 
Син е на испанския певец Хулио Иглесиас. Енрике става известен съвсем млад с албум на испански език, който му спечелва награда Грами. От години негова партньорка в живота е руската тенисистка Анна Курникова.







Джак Никълсън
Роден на 22 април 1937 г.

Джон Джоузеф Никълсън американски актьор, режисьор, продуцент и писател, роден в Ню Йорк, САЩ. Д
обре познат с превъплъщения в ролята на "лошия". Три пъти е печелил Оскар и има още 12 номинации, което го прави най-номинирания актьор на всички времена.







Ал Пачино
Родена на 25 април 1940 г.

Алфредо Джеймс Пачино е американски актьор със сицилиански произход, роден в Ню Йорк, САЩ. В ролята си в "Кръстникът" Пачино получава първата си номинация за Оскар. През 1992 печели статуетката за най-добра мъжка роля. Пачино получава и Златен глобус за цялостната си кариера.







Дуейн Джонсън
Роден на 2 май 1972 г.

Дуейн Дъглас Джонсън е американски актьор и кечист, роден в Хейуърд, Калифорния. Става популярен като Скалата, докато е кечист на Световната федерация по кеч, където става световен шампион и един от най-известните кечисти. Първата му главна роля в киното е във филма "Кралят на Скорпионите".







Мишел Пфайфър
Родена на 29 април 1958 г.

Мишел Мари Пфайфър е американска актриса, родена в Санта Ана, Калифорния, САЩ. Бива забелязана от публиката в "Белязаният", където играе годеница на героя на Ал Пачино. Носителка на "Златен глобус" и три пъти номинирана за Оскар. През 1999 г. е обявена за една от най-красивите жени в света.





Пенелопе Крус
Родена на 28 април 1974 г.

Пенелопе Крус Санчес е испанска актриса, родена в Мадрид, Испания. През 2009 г. печели Оскар в категорията най-добра поддържаща актриса за ролята си във филма на Уди Алън "Вики, Кристина, Барселона". През 2010 г. сключва брак с Хавиер Бардем. Крус е майка на две деца.







Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар