четвъртък, 25 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Везни

Везни
( 23 септември - 22 октомври )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Везни

Отдайте ме цялото си внимание и ласки, грижете се сериозно за външния си вид. Той разчита на вас за всички онези "незначителни" задачи, които ежедневно трябва да решаваме. Поемете изцяло отговорността за това. Деликатно му предложете да татуира името ви върху ръката си. Така ще бъдете сигурна, че няма да ви сбърка с някоя стара приятелка. А може би това ще го възпре от флирт с друга жена. Изберете красиво и спокойно място за живеене. Мъжът Везни хармонията повече от всичко друго. Ако искате да бъдете жената на живота му, бъдете негова приятелка. Когато ви разказва за нещастните си любови, проявете разбиране. Успокойте се с това, че той не помни имената на жените, разбили сърцето му. За да се радва на компанията ви, станете част от фантазиите му. Мъжът Везни е много общителен. Организирайте весели партита, на които той ще има възможност да изяви чара и галантността си. Предложете му шампанско, а не бира. Кажете му, че планирате посещения при сексолог. Той ще измисли начин да ви спести парите. Да се влюбиш в мъж Везни е все едно да се влюбиш в самата любов.


Популярни личности родени под знака на зодия ВЕЗНИ:



Катрин Зита-Джоунс
Родена на 25 септември 1969 г.

Катрин Зита-Джоунс е уелска актриса, родена в Суонзи, Великобритания. Става известна с ролята си във филма "Маската на Зоро". През 2003 г. бременната Катрин печели Оскар за участието си в музикалния филм "Чикаго". През 2000 г. се омъжва за Майкъл Дъглас, с който имат две деца.








Стинг
Роден на 2 октомври 1951 г.

Гордън Матю Томас Съмнър е певец, музикант, продуцент и актьор, роден в Уолсенд, Англия. В средата на 70-те години е част от триото "The Police". През 1985 г. издава първия си солов албум. Едни от най-известните хитове на Стинг са песните "Fields of Gold" и "Desert Rose".





Уил Смит
Роден на 25 септември 1968 г.

Уилърд Кристофър Смит е американски актьор и певец, роден във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ. Значимо място в музикалната му кариера заемат четирите награди Грами. Снимал се е в над 20 филма. За филмите "Али" и "Преследване на щастието" е номиниран за награда Оскар за най-добър актьор.





Жан-Клод Ван Дам
Роден на 18 октомври 1960 г.

Жан-Клод Камил Франсоа Ван Варенберг е белгийски спортист по бойни изкуства и актьор, роден в Синт Агата, Белгия. Известен е с екшън филмите си, от които най-известни са "Ченге във времето" и "Универсален войник". Ван Дам има 5 брака от които два с настоящата му съпруга Гладис Португес.





Моника Белучи
Родена на 30 септември 1964 г.

Моника Анна Мария Белучи е италианска актриса и модел, родена в Чита ди Кастело, Италия. В кариерата си има над 30 филма. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика. Омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери.





Майкъл Дъглас
Роден на 25 септември 1944 г.

Майкъл Кърк Дъглас е американски актьор, роден в Ню Брънзуик, Ню Джърси, САЩ. Носител на две награди Оскар за най-добър филм за "Полет над кукувиче гнездо" и най-добра мъжка роля за "Уол Стрийт". Женен е за уелската актриса Катрин Зита-Джоунс. Двамата се снимат в номинирания за Оскар "Трафик".





Еминем
Роден на 17 октомври 1972 г.

Маршъл Брус Матърс III е американски рапър, продуцент, автор на песни и актьор, роден в Сейнт Джоузеф, Мисури, САЩ. През 1999 г. издава дебютния си албум донасящ му награда Грами за най-добър рап албум. Еминем е най-продаваният рапър в историята със 100 милиона продадени копия от албумите си.





Гуинет Полтроу
Родена на 27 септември 1972 г.

Гуинет Кейт Полтроу е американска актриса, родена в Лос Анжелис, САЩ. Известни филми с нейно участие са "Седем", "Влюбеният Шекспир", "Железният човек". Носителка на награди Златен глобус, Еми и Оскар. През 2003 се омъжва за вокалиста на "Колдплей" Крис Мартин, от който има две деца.





Сюзън Сарандън
Родена на 4 октомври 1946 г.

Сюзън Абигейл Томлин е американска актриса, родена в Ню Йорк, САЩ. Носителка на Оскар. Тя е една от най-отявлените политически активистки в Холивуд. Получава смъртни заплахи заради протестите си срещу войната в Ирак заедно с Джейн Фонда, Шон Пен и партньора си Тим Робинс.





Кейт Уинслет
Родена на 5 октомври 1975 г.

Кейт Елизабет Уинслет е британска актриса, родена в Рединг, Великобритания. Шест пъти номинирана за Оскар и трикратен носител на Златен глобус. Най-известните ѝ филми са "Титаник", "Айрис", "Блясъкът на чистия ум", "Малки деца" и "Четецът". През 2008 печели Оскар за главна женска роля.






Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар