сряда, 24 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Рак

Рак
( 22 юни - 22 юли )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Рак

Обсипвайте го с доказателства, че го обичате и държите на него. Не пестете любовта си. За него сексът е нещо много важно и той е настроен на такава вълна по всяко време. Мъжът Рак не се колебае, преди да направи предложение за женитба. Бъдете подготвена да чуете и солидни семейни планове. Той е много любвеобилен. Позволете му да се грижи за вас, но не и да ви задушава с привързаността си. Изключително чувствителен, той може и да се разплаче в киносалона, на сватба или годишнина. В такъв случай най-добре ще бъде да се разплачете и вие. Избягвайте да го наранявате. Въпреки това в началото бъдете по-настъпателна. Страхът от отказ най-вероятно ще го възпре да направи първата крачка. Уверете го, че щастието не се купува с пари. Така той няма да се чувства виновен, когато ограничава разходите си покрай вас.


Популярни личности родени под знака на зодия РАК:



Лив Тайлър
Родена на 1 юли 1977 г.

Лив Ръндгрен Тайлър е американска актриса и модел, родена в Ню Йорк, САЩ. Тя е дъщеря на Стивън Тайлър, член на групата "Аеросмит". Кариерата на Лив Тайлър като модел започва на 14 години. Най-известната ѝ роля в киното е на Арвен в трилогията "Властелинът на пръстените".






Силвестър Сталоун
Роден на 6 юли 1946 г.

Майкъл Силвестър Гарденцио Сталоун е американски актьор, режисьор, продуцент и сценарист, роден Ню Йорк, САЩ. Той е най-вече известен заради участието си във филмовите поредици "Роки" и "Рамбо". През 1977 г. печели Оскар за филма "Роки". Има три брака и пет деца.






Том Круз
Роден на 3 юли 1962 г.

Томас Круз Мейпотър е американски актьор и продуцент, роден в Сиракюз, САЩ. С филмите, в които участва през 90-те години, Том поставя рекорд като първият актьор в света, участвал последователно в пет филма с приходи над 100 милиона долара. Има три брака и три деца, две от които осиновени.





Никол Шерзингер
Родена на 29 юни 1978 г.

Никол Пресковиа Еликолани Валиенте Шерзингер е американска певица, танцьорка, модел, актриса и съдия, родена в Хонолулу, Хавай. Става известна като певица в групата "The Pussycat Dolls". От 2007 г. насам се среща със световния шампион на Формула 1 Луис Хамилтън.






Лионел Меси
Роден на 24 юни 1987 г.

Лионел Андрес Меси е аржентински футболист, роден в Росарио, Аржентина. Той играе за Барселона и е четирикратен носител на Златната топка, трикратен на Златната обувка и капитан на националния отбор по футбол на Аржентина. Меси е най-резултатният футболист в историята на Барселона с 357 гола.





Селена Гомез
Родена на 22 юли 1992 г.

Селена Мари Гомез е американска актриса и певица, родена в Гранд Прери, Тексас, САЩ. Известна е с ролята си на Алекс Русо във филма "Магьосниците от Уейвърли Плейс". През 2008 година подписва звукозаписен договор с "Холивуд Рекърдс". През 2012 има връзка с тийн идолът Джъстин Бийбър.





Линдзи Лоън
Родена на 2 юли 1986 г.

Линдзи Дий Лоън е американска актриса, модел и поп певица, родена в Ню Йорк, САЩ. На 11 години прави своя филмов дебют като играе близначките във филма "Капан за родители". Въпреки напредващата си кариера Лоън получава внимание от медиите заради арестите си след употреба на алкохол и наркотици.





Фифти Сент
Роден на 6 юли 1975 г.

Къртис Джеймс Джаксън III е рапър, актьор и продуцент, роден в Ню Йорк, САЩ. На 21 започва своят рап в сутеренът на приятел. През 2000 е прострелян от 9 куршума до къщата на баба си. Успява да се възстанови след 5 месеца лечение. 50 Сент оглавява тазгодишната класация на най-богатите рапъри в света.





Харисън Форд
Роден на 13 юли 1942 г.

Харисън Форд е американски филмов актьор, роден в Чикаго, Илинойс, САЩ. Известен е най-вече с ролите си на Хан Соло в поредицата "Междузвездни войни" и Индиана Джоунс в едноименната поредица. От 2002 година има връзка с актрисата от хитовия сериал "Али Макбийл" Калиста Флокхарт. 






Жизел Бюндхен
Роден на 20 юли 1980 г.

Жизел Каролине Бюндхен е бразилски супермодел от немски произход, родена в Оризонтина, Бразилия. В момента тя е лице на над 20 модни марки от различни страни. Жизел има и рекорд в книгата на Гинес в категорията "най-богат супермодел на света" с нейните 150 млн. долара.








Вин Дизел
Роден на 18 юли 1967 г.

Марк Синклеър Винсънт е американски актьор, сценарист, режисьор и продуцент, роден в Ню Йорк, САЩ. Високият старт в кариерата му е участието във филма "Спасяването на редник Райън". Известни филми в които играе главна роля са "Пълен мрак", "Бързи и яростни", "Трите хикса" и "Кървав прах".





Мерил Стрийп
Родена на 22 юни 1949 г.

Мерил Луиз Стрийп е американска актриса, родена в Съмит, Ню Джърси, САЩ. Считана за най-великата актриса на всички времена. С 3 награди Оскар и още 18 номинации, тя държи рекорда за човек с най-много номинации за Оскар в историята на киното. Има също 8 награди Златен Глобус и още 26 номинации.






Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар