събота, 27 септември 2014 г.

Зодиакални знаци - Стрелец

Стрелец
( 23 ноември - 21 декември )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Стрелец

Движението и спортът са неотлъчна част от всеки негов ден. Ала когато губи на комар, вие ще трябва да изплащате дълговете му. Мъжът Стрелец е непоправим хлапак. Чувството ви на хумор ще изиграе решаваща роля в общуването с него. За да не бъдете неприятно изненадана, възприемайте го като любимо кученце, което един ден ще си тръгне само. Не споменавайте думата "сериозна връзка". Признайте си - когато ви критикува, той често има право. Мъжът Стрелец живее за момента, а вие може само да се надявате да го споделите с него. Не мислете, че ще ви бъде вечно верен. Дори и ако не ви е изневерил, ще ви излъже, че го е направил. Защо ли? За да ви впечатли. Винаги носете допълнителна четка за зъби в тоалетната си чантичка. Мъжът Стрелец е много динамичен и винаги е на път.


Популярни личности родени под знака на зодия СТРЕЛЕЦ:



Мила Йовович
Родена на 17 декември 1975 г.

Милица Йовович е актриса, певица, дизайнер и модел със сърбо-руски произход, родена в Киев, Украйна. През 1991 г. Мила участва в приключенския филм "Завръщане в синята лагуна". Играе главна роля в петте части на "Заразно зло". Омъжена е за режисьора Пол Андерсън, от когото има дете.





Брад Пит
Роден на 18 декември 1963 г.

Уилям Брадли Пит e американски актьор и продуцент, роден в Шоуни, САЩ. Първият голям успех идва с участието му във филма "Интервю с вампир", който го изстрелва сред най-търсените актьори. Носител е на награди Оскар и Златен глобус. Женен е за актрисата Анджелина Джоли, с която имат 6 деца.





Джейн Фонда
Родена на 21 декември 1937 г.

Джейн Сиймор Фонда е американска актриса, родена в Ню Йорк, САЩ. 
Създала незабравими образи на големия екран, носителка на 2 награди Оскар и 3 Златен глобус. Политическа активистка и феминистка. Прекратява актьорската си кариера през 1991, но след 3-тия си развод се завръща в киното.





Джон Малкович
Роден на 9 декември 1953 г.

Джон Гавин Малкович е американски актьор, продуцент и режисьор от хърватски произход, роден в Кристофър, САЩ. Има 2 номинации за награда Оскар за филмите "Място в сърцето" и "Под прицел". Дълги години живее във Франция, но наскоро обяви, че преустановява френското си поданство.





Бен Стилър
Роден на 30 ноември 1965 г.

Бенджамин Едуард Стилър е американски комедиен актьор, писател, режисьор и продуцент, роден в Ню Йорк, САЩ. Участвал е в над 50 филма и телевизионни предавания. Най-известните му филми са "Запознай се с нашите", "Нощ в музея", "Ах, тази Мери". Носител на много награди, между които и Еми.





Джей Зи
Роден на 4 декември 1969 г.

Шон Кори Картър е американски рапър, роден в Ню Йорк, САЩ. Собственик на "The 40/40 Club" и има акции в отбора от НБА "Бруклин Нетс". Един от финансово най-успелите хип-хоп изпълнители с над 26 милиона продадени парчета в САЩ и 50 милиона копия по целия свят. Женен е за Бионсе, имат дъщеря.





Самюъл Джаксън
Роден на 21 декември 1948 г.

Самюъл Лирой Джаксън е американски актьор, роден във Вашингтон, САЩ. Играе във филма на Куентин Тарантино "Криминале", като е номиниран за Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля. Участва във филми като "Дълга целувка за лека нощ" и "Умирай трудно 3".






Майли Сайръс
Родена на 23 ноември 1992 г.

Майли Рей Сайръс е американска певица, композитор и актриса, родена в Нашвил, Тенеси, САЩ. Става известна с ролята си на Хана Монтана в едноименния сериал. През 2008 списание Тайм я класира като един от 100-те най-влиятелни личности на света.






Кристина Апългейт
Родена на 25 ноември 1971 г.

Кристина Апългейт е американска актриса, родена в Холивуд, Калифорния, САЩ. Снима се в сериала "Коя е Саманта?". Има две номинации за Златен Глобус. Номинирана  е за награда Еми в категория най-добра главна женска роля в комедиен сериал, в който е и съпродуцент.







Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар