сряда, 1 октомври 2014 г.

Зодиакални знаци - Риби

Риби
( 20 февруари - 20 март )


Зодиакален пътеводител в любовта: мъжът Риби

Въоръжете се с търпение още от сутринта. Събуждането за него е едно от най-досадните неща в живота. Примирете се с обстоятелството, че винаги ще бъдете заобиколена от негови приятели, и свикнете с честите посещения и телефонни обаждания на семейството му. Вярно няма да ви е лесно - през годините се е запознал с доста щури хора. Дано оцените артистичните му наклонности, защото скоро може да се окаже, че вия трябва до го издържате. Позволете му свободно да ползва алкохолните напитки, както и лекарствата в домашната ви аптечка. Старостта го плаши. Убедете го, че е добре да спортува. Купувайте му дрехи. Нужно е да се силна, красива и своеволна. Фантазиите му ще бъдат ваша безжалостна конкуренция. Той обича да бъде управляван, така че не се колебайте да поемете инициативата в свои ръце. Ако не покажете съчувствие към терзанията му, той ще се почувства наскърбен и потиснат. Прекарвайте много време заедно, защото той ненавижда самотата.


Популярни личности родени под знака на зодия РИБИ:



Джесика Бийл
Родена на 3 март 1982 г.

Джесика Клеър Бийл е американска актриса и бивша манекенка, родена в Или, САЩ. Става известна с телевизионното шоу "Седмото небе", което се задържа на екран 11 г. По-късно участва във филми като "Илюзионистът", "Златото на Ули", "Непристойно поведение". През 2012 сключва брак с Джъстин Тимбърлейк.





Брус Уилис
Роден на 19 март 1955 г.

Уолтър Брус Уилис е американски актьор, роден във военна база в Идар-Оберщайн, ФРГ. Става известен с ролята си в сериала "Съдружници по неволя", за която печели Еми. Филмът, който го издига на върха е "Умирай трудно". Има три деца от Деми Мур. Женен е за Ема Хеминг, от която има още една дъщеря.





Ева Лонгория
Родена на 15 март 1975 г.

Ева Жаклин Лонгория е американска актриса от мексикански произход, родена в Корпъс Кристи, Тексас, САЩ. Става известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги". За него получава номинация за Златен глобус. Сключва брак с Тони Паркър, но се развеждат, заради многократните му изневери.





Шарън Стоун
Родена на 10 март 1958 г.

Шарън Стоун е американска актриса, модел и продуцент, родена в Мийдвил, Пенсилвания, САЩ. Тя постига международно признание с ролята си в "Първичен инстинкт". Номинирана е за Оскар за най-добра актриса и печели Златен глобус за най-добра актриса в драматичен филм за изпълнението си в "Казино".





Риана
Родена на 20 февруари 1988 г.

Робин Риана Фенти е барбадоска певица и композитор, родена в Сейнт Майкъл, Барбадос. През 2005 издава дебютния си албум "Music Of The Sun", който се изкачва до топ 10 в класацията "Билборд". Година по-късно издава втория си албум, който е сред петте най-добри в САЩ. 
Носителка на три награди Грами.





Дрю Баримор
Родена на 22 февруари 1975 г.

Дрю Блит Баримор е американска актриса, продуцент и режисьор, родена в Кълвър Сити, Калифорния, САЩ. На 4 г. снима първия си филм. На 7 вече е звезда с ролята си в "Извънземното". Има трудно детство. Започва да пуши на 9, да употребява алкохол, марихуана и кокаин. Има звезда на алеята на славата.







Джъстин Бийбър
Роден на 1 март 1994 г.

Джъстин Дрю Бийбър е канадски певец, роден в Стратфорд, Канада. Дебютният му албум "My World" излиза на пазара през 2009 г. Неговият трети студиен албум, "Believe" дебютира под номер едно в класацията "Билборд 200" в първата седмица с продадени над 374 000 копия.







Източници: ZodiaWikipedia

Няма коментари:

Публикуване на коментар